Ajankohtaista

HUOM! Pakkasrajat talvella on sennutunneilla -20 ja lasten ratsastustunneilla -15. Myös kova viima tai lumimyrsky voi aiheuttaa tunnin peruuntumisen. Ilmoitamme ratsastajille aina henkilökohtaisesti mikäli tunti peruuntuu kelin takia.

Tallin toiminta korona-aikana

Suomen ratsastajainliitto on ohjeistanut, että poikkeusolojen aikana ratsastajien määrä tulee rajata pienryhmiin ja kaikessa toiminnassa käytettävä harkintaa ja varovaisuutta. Ratsastus ei ole lähikontaktilaji, mutta lähikontaktit ovat mahdollisia mm. tallitiloissa. Tallille ei saa tulla ollenkaan mikäli on flunssan oireita tai epäilee tartuntaa. Myös tallinpitäjän tulee pysyä terveenä, jotta hevosten hyvinvointi varmistetaan. Seuraamme jatkuvasti päivittyviä ohjeita ja määräyksiä.

Tallin sisätiloissa ei ole pakko käydä eli halutessasi hevosen saa myös valmiiksi varustettuna ja ratsastuksen jälkeen pois hoidettuna ulkokentälle, jolloin tulet parkkipaikalta suoraan ulkokentälle ja poistut ratsastuksen jälkeen parkkipaikalle suoraan.

 

HUOM! Tallin sähköpostiosoite vaihtui: Suomi24 posti poistui käytöstä, joten uusi sähköpostiosoite on niemelanhevospalvelu@gmail.com. Uusi osoite on myös ratsastusseuran jäsenasioiden hoitoa varten.

 

Tärkeää asiaa somettamisesta tuntilaisille ja muille tallin asiakkaille: Tallilta otettuja kuvia saa jakaa somessa. On kohteliasta kysyä kuvissa esiintyviltä ihmisiltä lupa kuvan julkaisuun. Kaikki eivät halua olla kuvissa. Hevosen selässä ei käytetä puhelinta. Jos haluat ratsastuskuvan itsestäsi, opettaja voi sen ottaa. Ratsastusaiheisia kirjoituksia löytyy Essin blogista osoitteessa www.elamaatallilla.blogspot.com Seuraathan myös tallia instagramissa @niemelanhevospalvelu ja Youtubessa.