Ajankohtaista

 

Toiminta korona-aikana

Suomen ratsastajainliitto on ohjeistanut, että poikkeusolojen aikana ratsastajien määrä tulee rajata pienryhmiin ja kaikessa toiminnassa käytettävä harkintaa ja varovaisuutta. Ratsastus ei ole lähikontaktilaji, mutta lähikontaktit ovat mahdollisia mm. tallitiloissa. Tallille ei saa tulla ollenkaan mikäli on flunssan oireita tai epäilee tartuntaa. Myös tallinpitäjän tulee pysyä terveenä, jotta hevosten hyvinvointi varmistetaan. Seuraamme jatkuvasti päivittyviä ohjeita ja määräyksiä.

Tallin sisätiloissa ei ole pakko käydä eli halutessasi hevosen saa myös valmiiksi varustettuna ja ratsastuksen jälkeen pois hoidettuna ulkokentälle, jolloin tulet parkkipaikalta suoraan ulkokentälle ja poistut ratsastuksen jälkeen parkkipaikalle suoraan.

Tärkeää asiaa somettamisesta tallin asiakkaille: Tallilta ja valmennuksista otettuja kuvia saa jakaa somessa. On kohteliasta kysyä kuitenkin kuvissa esiintyviltä ihmisiltä lupa kuvan julkaisuun. Kaikki eivät halua olla kuvissa. Hevosen selässä ei saa käyttää puhelinta. Jos haluat ratsastuskuvan itsestäsi, opettaja voi sen ottaa. Ratsastusaiheisia kirjoituksia löytyy Essin blogista osoitteessa www.elamaatallilla.blogspot.com Seuraathan myös tallia instagramissa @niemelanhevospalvelu ja Youtubessa.