Ajankohtaista

HUOM! Tallin sähköpostiosoite vaihtui: Suomi24 posti poistui käytöstä, joten uusi sähköpostiosoite on niemelanhevospalvelu@gmail.com. Uusi osoite on myös ratsastusseuran jäsenasioiden hoitoa varten.

 

Pakkasrajat ratsastustunneilla: Lasten ratsastustunneilla pakkasraja on -15 astetta ja aikuisten ratsastustunneilla -20 astetta. Mikäli tunti peruuntuu pakkasen takia, opettaja lähettää ajoissa viestin kaikille sen päivän ratsastajille tunnin peruuntumisesta. Myös kova viima voi aiheuttaa tunnin peruuntumisen.

 

Tärkeää asiaa somettamisesta tuntilaisille ja muille tallin asiakkaille: Tallilta otettuja kuvia saa jakaa somessa. On kohteliasta kysyä kuvissa esiintyviltä ihmisiltä lupa kuvan julkaisuun. Kaikki eivät halua olla kuvissa. Hevosen selässä ei käytetä puhelinta. Jos haluat ratsastuskuvan itsestäsi, opettaja voi sen ottaa. Ratsastusaiheisia kirjoituksia löytyy Essin blogista osoitteessa www.elamaatallilla.blogspot.com Seuraathan myös tallia instagramissa @niemelanhevospalvelu ja Youtubessa.