Ratsutus

Tarjoan nuorten hevosten ratsutusta ja vanhempien hevosten jatkokoulutusta tallillani Siikajoen Paavolassa.

Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus hevosten satulaan totutuksesta ja paljon kokemusta esimerkiksi aikuisten projektihevosten kouluttamisesta ratsuksi. Myös kuntoutettavat hevoset ovat tervetulleita. Hevosen ei tarvitse osata mitään etukäteen, mutta hevosen tulee olla terve ja rokotettu. Hevosella olisi hyvä olla vakuutus. Talli ei vakuuta ratsutettavia hevosia.

Ratsutus sisältää hevosen liikutuksen/ työskentelyn 3-5 krt/ vko. Omistaja voi halutessaan osallistua hevosen koulutukseen ja näin saadaan työkaluja hevosen kanssa toimimiseen myös tulevaisuudessa. Ratsutushinnat sisältävät koulutuksen lisäksi tallipaikan, tarhauksen, karsinan siivouksen, ruokinnan: heinä, kaura, kivennäinen, suolakivi sekä hevosen päivittäisen tarkastuksen. Jos hevonen syö jotain muuta, omistaja voi tuoda rehut hevosen mukana. Jokaiselle hevoselle suunnitellaan yksilöllinen koulutusohjelma tarpeen mukaan ja hevosta voidaan tarpeen mukaan totuttaa muihinkin asioihin esimerkiksi lastaus ja kengitys.

Tallilta löytyy iso kenttä, estekalustoa ja maastoa. Tallilla on oma kengittäjä, jolla on paljon kokemusta nuorista hevosista ja ensikengitettävistä. Tallilta löytyy varusteita, joten omaa satulaa tai suitsia ei tarvitse olla välttämättä.

Ratsutus 20 € vrk sis alv vähintään kuukauden kestävissä sopimuksissa (noin 600 €/kk). Yleensä koulutuspaikka varataan kuukaudeksi kerrallaan ja seurataan hevosen edistymistä.

Lyhyemmät ratsutukset esimerkiksi aikuisen hevosen läpiratsastus tai kuntoutuksen aloittaminen- kysy tarjous!

Lisätietoja puh. 040 842 9218/ Essi Niemelä