Tunnit

Tarjoamme ratsastustunteja kaiken tasoisille ratsastajille. Tunnit ovat pääasiassa arki-iltaisin. Omallakin hevosella voi osallistua tunneille.

Ratsastusryhmät ovat meillä pieniä, vain 2-5 ratsastajaa kerralla. Tämä mahdollistaa mukavan ilmapiirin, yksilöllisen opetuksen ja tilaa harjoitteluun. Kokoamme aina mahdollisimman saman tasoisia ratsastajia samalla tunnille. Jos olet epävarma tasostasi ja millainen ryhmä olisi sinulle tai lapsellesi paras, ota rohkeasti yhteyttä tallille.

Ratsastustunteja koskevat puhelut ja viestit tähän numeroon: 040 842 9218/ Essi Niemelä

OHJEITA TUNTILAISILLE


Varaa puoli tuntia aikaa ennen ratsastustuntiasi hevosen satuloinnille ja ratsastustunnin jälkeen hevosen hoitamiselle. Mikäli hevonen on valmiina edelliseltä tunnilta, opettaja ilmoittaa asiasta sinulle, joten voit saapua tallille myöhemmin tai voit seurata kentän laidalla edellisen ryhmän ratsastusta. Toisten ratsastamisen seuraaminen on erittäin opettavaista.

Ratsastajilla on hyvä olla jonkin ratsastusseuran jäsenyys tai green card. Jos jäsenyyttä ei ole, tulee ratsastajalla olla voimassa oleva vakuutus. TALLI EI VAKUUTA RATSASTAJIA.

Viikottain ratsastaville suosittelemme ratsastuskortin hankkimista. Ratsastuskortti maksetaan laskulla tai käteisellä, ne ovat perhekohtaisia ja voimassa 6 kk ostopäivästä. Jatkoaikaa kortille voidaan myöntää painavista syistä (esim. vakavat, pitkäkestoiset sairastumiset). Kortteja säilytetään tallilla, jolloin vältytään korttien katoamisilta ja kotiin unohtumiselta.

Ratsastustunnit maksetaan käteisellä tai voimassa olevalla ratsastuskortilla. Meillä käy myös Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelit (4 € ja 5 €). Ratsastuskortin voi maksaa käteisellä tai laskulla.

Pakkasraja ratsastustunneilla on -15 lapsilla ja aikuisilla -20 astetta. Myös kylmä viima voi aiheuttaa tunnin peruuntumisen. Tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan kaikille ratsastajille henkilökohtaisesti.

TUNTIPERUUTUKSET JA VARAUKSET

Tee tarvittaessa tuntiperuutus mahdollisimman ajoissa TEKSTIVIESTILLÄ, kuitenkin vähintään vuorokautta ennen, jotta tuntia voidaan tarjota muille. Aikaisesta peruuttamisesta hyödyt itsekin, jos haluat itsellesi uuden ratsastustunnin samalle viikolle peruutetun tunnin tilalle. Jos peruutus tulee myöhässä eli samana päivänä kun tunti on, tai sitä ei tehdä ollenkaan, peritään tuntimaksu. Sairastapauksissa tunnin voi perua samana päivänä eikä tuntia veloiteta, mutta ilmoitathan tästäkin mahdollisimman aikaisin. Alaikäisen sairastuessa huoltaja ilmoittaa. Uusi tunti kannattaa varata sairastapauksissa vasta sitten, kun ratsastaja on tervehtynyt kunnolla.

Aina kannattaa kysyä PERUUTUSPAIKKOJA tunneiltamme! Ilmoitamme vapaista paikoista esimerkiksi tallin instagramissa @niemelanhevospalvelu

Tuntiperuutukset viestillä tai soittamalla. Muista ilmoittaa viestissä tunnin ajankohta ja oma nimi.

Tuntienvaraukset puhelimitse tai viestillä. Varausviestiin ratsastajan koko nimi ja sopiva ajankohta tunnille sekä taitojen lyhyt arviointi. Puhelimitse tuntien varaukset ja muut asiat mielellään arkena klo. 8:00-16:00 välisenä aikana. Mikäli en vastaa, voit laittaa viestin mitä asiasi koskee, niin soitan takaisin. Toiveet tuntien sisältöä, hevosia ja muuta tallin toimintaa koskien on parempi jutella paikan päällä.

040 842 9218/ ESSI NIEMELÄ

KAIKKI ASIAKKAAT OVAT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA MEIDÄN TALLILLE RATSASTAMAAN JA VIIHTYMÄÄN!