Valmennus

Tarjoan ratsastusvalmennusta Raahen seudulla ja lähikunnissa. Voin tulla kotitallillesi tai voit tulla hevosesi kanssa meille. Minulla on omalla tallillani muutama opetushevonen, joilla on myös mahdollista harjoitella.

Kanssani pääset kehittämään hyvää istuntaa ja perusratsastusta sekä esteilä että kouluratsastuksessa. Valmennukseen voi myös yhdistää hevosen ratsutusta tai muuta koulutusta. Valmennukseni sopivat myös kuntoutettaville hevosille ja projekteille. Valmennuksissa on mukava ilmapiiri, yksilöllistä opetusta ja keskitymme pääsääntöisesti perusasioiden harjoitteluun, joten kaiken tasoiset ratsukot hyötyvät valmennuksista. Saat myös joka kerta vinkkejä itsenäiseen harjoitteluun ja hevosen treenaamiseen valmennuksen ulkopuolella.

Valmennushinnasto kts. hinnasto

Valmennuksia koskevat tiedustelut ja varaukset: 040 842 9218/ Essi Niemelä

OHJEITA VALMENNUKSIIN LIITTYEN


Jos sinulla ei ole omaa hevosta tai haluat välillä ratsastaa eri hevosilla, tallillani on muutama opetushevonen, joilla on mahdollista päästä harjoittelemaan. Varaa puoli tuntia aikaa ennen valmennusta hevosen satuloinnille ja ratsastuksen jälkeen hevosen hoitamiselle.

Ratsastajilla on hyvä olla jonkin ratsastusseuran jäsenyys tai green card. Jos jäsenyyttä ei ole, tulee ratsastajalla olla voimassa oleva vakuutus. TALLI EI VAKUUTA RATSASTAJIA!

Valmennukset maksetaan käteisellä tai tilille ENNEN VALMENNUSTA. Meillä käy myös Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelit (4 € ja 5 €).

Pakkasraja valmennuksissa on -15 astetta. Myös kylmä viima tai kova sade voi aiheuttaa peruuntumisen. Peruuntumisesta ilmoitetaan kaikille ratsastajille henkilökohtaisesti.

PERUUTUKSET JA VARAUKSET

Tee tarvittaessa peruutus mahdollisimman ajoissa TEKSTIVIESTILLÄ, kuitenkin vähintään vuorokautta ennen, jotta paikkaasi voidaan tarjota muille. Aikaisesta peruuttamisesta hyödyt itsekin, jos haluat itsellesi uuden valmennuksen mahdollisimman pian peruutetun tilalle. Jos peruutus tulee myöhässä eli samana päivänä kun valmennus on, tai sitä ei tehdä ollenkaan, peritään maksu. Sairastapauksissa valmennuksen voi perua samana päivänä eikä siitä veloiteta, mutta ilmoitathan tästäkin mahdollisimman aikaisin. Alaikäisen sairastuessa huoltaja ilmoittaa. Uusi valmennus kannattaa varata sairastapauksissa vasta sitten, kun ratsastaja on tervehtynyt kunnolla.

Varaukset puhelimitse tai viestillä. Varausviestiin ratsastajan koko nimi, tallin nimi ja osoite, sopiva ajankohta valmennukselle sekä taitojen lyhyt arviointi. Puhelimitse varaukset ja muut asiat mielellään arkena klo. 9:00-15:00 välisenä aikana. Mikäli en vastaa, voit laittaa viestin mitä asiasi koskee.

040 842 9218/ ESSI NIEMELÄ